Want het is het getal van een mens

klein_voorkant-isbn-9789082384079
Laat ieder die inzicht heeft het getal van het beest ontcijferen
(Openbaring 13:18 NBV)

Door de eeuwen heeft men geprobeerd om de cijfers in het getal 666 te vervangen door letters om zo een naam te krijgen. Maar in de Bijbel hebben getallen een betekenis. Dat uitgangspunt levert een waardevol inzicht in het getal van het beest in Openbaring. De Bijbel bevat veel aanwijzingen zoals het gewicht van de speerpunt van Goliath die met zijn bespotting van God en Israël een voorloper was van de zeshonderdzesenzestig in Openbaring.

Op de voorkant van het boek staan papavers, symbool van al het bloed dat vloeide in de velden van Vlaanderen in 1914-1918. Papavers leveren opium. Drugs horen net als geweld, bedrog, slavernij en geldzucht bij het beest 666. Dit boek opent de ogen voor de ontwikkelingen in de moderne maatschappij.

Een hoofdstuk over de verovering van Jericho laat zien hoe je naar de oorlogen in het Oude Testament moet kijken.

Verder is er een hoofdstuk over ds. D.A. van den Bosch die in 1942 stierf in Kamp Amersfoort. Hij werd gevangen genomen vanwege zijn boek over 666 dat een inspiratiebron was voor dit boek.

Wat is het verband tussen 666 en Lamech, Nimrod, Goliath en het goud van Salomo? En wat is de relatie tussen koningin Izebel en de Mysterie Babylon? Ontdek het in dit boek!

Recensie in Uitdaging zomer 2017
Jacco Stijkel: “Sterk is dat de auteur laat zien hoe onze westerse samenleving klaar wordt gemaakt voor de komst van de antichrist. Daar gaat een duidelijke en goed beargumenteerde waarschuwing van uit.”

Inkijken

 

Direct bestellen