Boekhandels

De boeken van uitgeverij Toetssteen zijn ook verkrijgbaar bij het Centraal Boekhuis en CBC (Christelijke Boekencentrale) ’t Gulden Boek. Voor grote hoeveelheden of studiegroepen kunt u direct contact opnemen met het contactformulier onderaan deze pagina.

 

Vertegenwoordiging SVCB

Voor christelijke boekhandelaren die lid zijn van brancheorganisatie BCB is Uitgeverij Toetssteen vertegenwoordigd door het Servicebureau voor Christelijke Boeken (SVCB). Bernard van Weeghel (Oost- en Noord-Nederland, 06 – 222 108 54) Klaas Kaan en Nathan van Oosterom (Zuid- en West-Nederland, 06 – 462 227 92) zijn uw contactpersonen voor de uitgaven van Toetssteen Boeken.

 

Najaarscatalogus 2014

Een handzaam overzicht van onze uitgaven vindt u in de najaarscatalogus. Als extraatje hebben we hier een voorproefje uit Wandelen in het stof van rabbi Jezus aan toegevoegd. U kunt de catalogus ook als pdf downloaden of gedrukte versies bij de uitgever bestellen via onderstaand formulier.

Contact

Heeft u vragen over onze boeken of wilt u direct zaken doen met de uitgeverij voor grotere bestellingen, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

* indicates required field