Auteurs

Heuvel, Arie van den

Auteur van Zingen in de schaduw van de dood en eindredacteur van De struikelstenen van Heidelberg en Als de ramshoorn schalt. Van den Heuvel is eindredacteur geweest van het blad Hadderech van de gelijknamige vereniging van Messiasbelijdende Joden in Nederland.

Jong, Klaas de

Auteur van De struikelstenen van Heidelberg, Als de ramshoorn schalt, Lilien tekent twaalf geloofshelden, En dit is slechts een voorspel en Inzicht in 666 en Mysterie Babylon. De Jong is hoofdredacteur van het Warmtenetwerk Magazine, directeur van het communicatiebureau Energieprojecten.com en publiceert in diverse tijdschriften.

Kant, ds. Kees

Auteur van Van Eisenach naar Betlehem. Kant is predikant binnen de Protestantse Kerk Nederland (PKN).

Lange, ds. Gerard de

Auteur van Bijbelse toekomstverwachting. De Lange is emeritus-predikant van de Nederlands Gereformeerde Kerk. De Lange werkt nog aan verschillende manuscripten waaronder een over het boek Jeremia.

Nihom, Joanne

Auteur van Elke nesjomme is een parel en samen met Esther Voet van Hotspots Israel ( ebook VIOR Webmedia). Nihom woont in Israël en is correspondent voor Nederlandse dagbladen en de krant Israël Aktueel.

Schoemakers, Annemarie

Auteur van Van Blokzijl naar Sobibor. Schoemaker studeerde geschiedenis aan de UVA en is lerares  en journaliste.

Tverberg, Lois

Auteur van Listening to the Language of the Bible (En-Gedi Resource Centre), Sitting at the Feet of Rabbi Jesus (Zondervan, 2009) en Walking in the Dust of Rabbi Jesus (Zondervan 2012). Het laatste boek is door Toetssteen in het Nederlands uitgegeven onder de titel Wandelen in het stof van rabbi Jezus. Tverberg woont in Holland in Michigan en leidt het En-Gedi Resource Centre. Tverberg geeft een digitale nieuwsbrief uit vanuit haar website ourrabbijesus.